Kedves Hallgatók!

A Modern Fizika Labor első megbeszéléseit szeptember 13-án, a -1.111 (Korecz-labor) teremben tartjuk (a délelőtti csoportnak 11:15-kor, a délutáni csoportnak 13:15-kor). Az első alkalommal a névsor egyeztetése, a labor bemutatása a témánk. A második héten (szept. 20.) tartjuk meg a baleset-, munka-, tűz- és sugárvédelmi előadásokat. Ezeket aláírásukkal igazolják, aki nem jelenik meg, az nem mérhet. Ezenkívül 20-án, kb. 10-12 között tartunk egy spektroszkópia és atomfizika fejtágítást, amit különösen a tanár szakosok figyelmébe ajánlunk! Az első mérésekre 27-én kerül sor.

Itt is tájékoztatom a hallgatóságot, hogy a HKR-rel összhangban előírjuk, hogy a laborban legfeljebb 2 alkalommal lehet hiányozni, azonban az elmaradt méréseket mindenképpen pótolni kell! Aki ennél többször hiányzik, nem kaphat jegyet! Az elégséges feltétele 10 mérés elvégzése és 10 olyan jegyzőkönyv beadása, amiknek az értékelése nem elégtelen!

Kérem, hogy ezeket terjesszék egymás között, és mindenki vegye fel a kapcsolatot velem, aki a labort ebben a félévben el akarja végezni (függőben levő kérelmek vagy neptunos jelentkezési problémák esetén is)!

Üdvözlettel: Koltai János.

Ui: A labor honlapja a http://wigner.elte.hu/koltai/labor címen található meg.